DE DORPSRAAD - HUIDIGE SAMENSTELLING

  Frans Henderikx (voorzitter)
Geboren op 27 juli 1961. Hij is getrouwd met Ria Naus uit Hunsel en samen hebben ze 3 kinderen : Jeroen, Rob en Anouk. Hij is opgegroeid in Tungelroy en woont sinds 1989 in Stramproy. Het verenigingsleven heeft altijd een belangrijk deel van zijn leven uitgemaakt. Na een zeer intensieve periode bij de KPJ in Tungelroy, als bestuurslid en voorzitter, volgden oa. Aeternitas (ruim 30 jaar lid) en natuurlijk Kindervakantiewerk in Stramproy! Tussendoor nog enkele jaren getennist bij De Grensmeppers, en enkele jaren in de redactie van de Vastelaovundjgezet. Sinds 2009 ook "watergever" voor Stramproy Bloeit. Tijdens het OLS van 2006 en 2013 betrokken bij de werkgroep Catering en erg genoten van dat evenement. In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij de Voedsel en Waren Autoriteit als inspecteur van de levensmiddelenindustrie.

Sinds 12 april 2010 in functie.
     
  Ria van Aggel-Zuidgeest

Geboren op 21 maart 1941 en vanaf 1965 gehuwd met Harrie van Aggel. Ze hebben samen 3 kinderen Esther, Marcel en Dick en 7 kleinkinderen. Vanaf 1967 wonen ze al in Stramproy. Samen hebben ze veel hobby's: op vakantie gaan, sporten, skiën, bridgen en lange afstanden fietsen.
Haar betrokkenheid met Stramproy:
- Medeoprichtster en peuterleidster van de huidige Peuterspeelzaal "de Rommelpot".
- Voorzitster van buurtvereniging Breyvin.
- Coordinatrice van de Nederlandse Hartstichting Stramproy.
- Raadslid en Wethouder van de voorheen zelfstandige Gemeente Stramproy.

Sinds 23 april 2009 in functie.

     
  Rex Pyka
 Geboren op 15 december 1966 in Hamont, vanaf 1970 opgegroeid in Stramproy. Getrouwd met Miriam, en twee dochters en één zoon. Na 25 jaar sales van IT projecten aan grotere corporate klanten nu werkzaam als sales manager bij een producent van kunststof halffabrikaten. Achtergrond als bedrijfskundige (TUE).
Tot 2009 ruim 20 jaar actief geweest in het bestuur van volleybalvereniging Stravoc, nu vooral als recreatief speler betrokken. In 2006 en 2013 met veel plezier meegewerkt aan het OLS binnen de sectie Evenementen.
Daarnaast actief geweest als voorzitter van de KOS (oudervereniging basisschool de Firtel) en de Gemeenschappelijke Medezeggensschapsraad van Stichting Meerderweert. Hobbies zijn natuur en wandelen : vaak dichtbij, vooral in het Roojer Broek en de Hei, maar nog liever langere afstanden in het buitenland.

Sinds 23 december 2010 in functie.
     
  Paul Charlier
Geboren op 13 oktober 1970. Getrouwd met Marlies Gerards uit Kelpen. Samen hebben zij een zoon Noud en dochter Minke. Sinds 1977 woonachtig in Stramproy.
Paul is in 1993 afgestudeerd aan de TUE richting werktuigbouwkunde. Werkzaam als bouwteam specialist. Daarbij is hij verantwoordelijk voor ontwerp en engineering van bouwprojecten. Paul is betrokken geweest bij de organisatie van het OLS 2013 in de sectie Terrein en Techniek.

Sinds 30 september 2014 in functie.
     
  Chantal Vermeulen - Stals
Geboren op 5 juni  1975. Ik ben getrouwd met Roel Vermeulen uit Heeze en samen hebben we 2 dochters: Anke en Meike. We wonen sinds 2008 aan de Veldstraat in mijn ouderlijk huis. 
Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank als balie-medewerkster, medewerkster AdministratieCentrum en ondersteuner Particulieren, heb ik me in 2014 omgeschoold tot Tandartsassistente.
Mijn hobby’s zijn: tennissen bij De Grensmeppers en volleyballen bij het 3e Dames Recreantenteam van Stravoc. Ook wandel ik graag.
Sinds januari 2015 in functie.
     
  Cindy Sijmkens
 Geboren 3 juni 1974 in het ziekenhuis te Weert, opgegroeid op de Parklaan in Stramproy en later verhuisd naar de Demerstraat.
Ik woon al zo'n 20 jaar samen, ben tussentijds getrouwd, met Marc Sijmkens en hebben samen 2 lieve tienerdochters; Manon en Esmee.
Samen met ons gezin gaan we graag op vakantie naar een mooie stad, naar de zon of de sneeuw, waar we echt van kunnen genieten.
In mijn dagelijkse werkzaamheden werk ik bij N-XT-accountants en vhs-administraties, beide te Weert, waar ik voor tal van bedrijven de loonadministraties verzorg.
Verder heb ik zo'n acht jaar op de basisschool De Firtel geholpen als contactouder en help ik regelmatig mee met de kledingbeurs. Vanaf 2016 in functie als penningmeester bij de Dorpsraad.
     
  Carla Verheijen
Carla is geboren op 8 augustus 1976 en woonachtig met haar gezin in Stramproy.

Ze is afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen, studierichting Commerciële Economie.
Carla is werkzaam in Stramproy en haar hobby’s zijn o.a. hardlopen en wandelen.

Sinds september 2017 in functie.

     
  Tom Creemers
 Geboren op 27 augustus 1976, opgegroeid in Altweerterheide. Sinds 2004 woonachtig in Stramproy samen met Maartje en hun kinderen Niek, Joep en Sien.
Als Applicatiebeheerder JD Edwards/Salesforce werkzaam voor DPD in Oirschot.
Al jaren actief als bestuurslid van Zaalvoetbal Weert. Voorheen kartrekker van het Lentebekertoernooi bij Zaalvoetbal Weert en als jeugdsecretaris bij Brevendia.
Zijn vrije tijd vult hij verder in met voetbal en zaalvoetbal.

Sinds 27 september 2018 in functie.